Цілий рік ми чекали на нього і нарешті відбувся довгоочікуваний Grand Sales Meeting 2020. Це був не просто черговий, щорічний GSM, а ювілейний 20-ий. Ми дуже любимо ці зустрічі. Всього раз у рік ми бачимо на власні очі тих, з ким працюємо цілий рік, вирішуємо всі питання, проблеми та разом радіємо успіху один одного. Так […]

Цілий рік ми чекали на нього і нарешті відбувся довгоочікуваний Grand Sales Meeting 2020. Це був не просто черговий, щорічний GSM, а ювілейний 20-ий.

Ми дуже любимо ці зустрічі. Всього раз у рік ми бачимо на власні очі тих, з ким працюємо цілий рік, вирішуємо всі питання, проблеми та разом радіємо успіху один одного. Так щороку, в Угорщині, звідки все почалося, збирається вся наша велика родина Masterplast . Колеги з 8 країн світу , всі такі різні, але об’єднані одною спільною метою – ставати кращими, з року в рік.

GSM 2020 підготував для нас два насичені дні: тренінги, зустрічі, виступи, командна робота, виробництво, товари, нововведення, нагородження кращих з нас. Але це далеко не все. Ми отримали відгуки щодо нашої роботи, що по справжньому важливо, нові цілі та неймовірну дозу мотивації, яка несе нас вперед до нових звершень.

В перший день GSM 2020 ми проаналізували нашу роботу, виявили можливі недоліки та варіанти їх усунення. З нами працювали кращі тренери Угорщини та світу. З кожним тренінгом ми стаємо впевненішими у своїх силах і знаємо, що всі цілі, які стоять перед нами – досягнемо, адже ми команда, а це ключова цінність нашої компанії.

Щодо другого дня конференції, ми дізналися про найважливіші досягнення кожної країни Masterplast і, звісно, поділилися своїм успіхом. Слухаючи виступи керівників з різних країн, оцінюючи пророблену кожним з них роботу, ми розуміємо, що ми рухаємось вперед.

Важливою подією заходу, також стало те, що Masterplast зробив значну пожертву в рамках проекту «Врятуймо дітей разом» („Legyünk együtt gyermekmentők”).

Зібравши в цьому році 1,925 мільйонів форинтів, ми внесли свій внесок у придбання мобільного дихального апарату. Загальний обсяг пожертвувань, наданих під час співпраці, вже збільшився до 9 млн. форинтів. Наша співпраця продовжуватиметься й надалі.

Плідна праця завжди винагороджується. Приємно, коли саме наші колеги з України отримують нагороди. Так, Скубенич Євгеній, з ужгородського відділення виборов титул «Лідер продажів Masternet» та Фесенко Владислав з київського відділення отримав нагороду «Лідер продажів Masterfol». Пишаємося вами!