Відбувся довгоочікуваний Summer meeting 2019. Як ми всі його чекали. Так рідко збирається наша команда. Цього року ми зустрілися у столиці та провели два неймовірні дні.  До нас також приєдналися колеги та керівництво з Угорщини. Ми обговорили основні тенденції на ринку будівельних матеріалів, провели аналіз виконаної роботи за перше півріччя та поставили цілі та плани […]

Відбувся довгоочікуваний Summer meeting 2019. Як ми всі його чекали. Так рідко збирається наша команда. Цього року ми зустрілися у столиці та провели два неймовірні дні.  До нас також приєдналися колеги та керівництво з Угорщини. Ми обговорили основні тенденції на ринку будівельних матеріалів, провели аналіз виконаної роботи за перше півріччя та поставили цілі та плани на майбутнє.

В рамках тімбілдінгу ми вирішили додати трохи екстриму і проїхались на квадроциклах – це було щось! Неймовірно круто! Завершили день смачною вечерею на свіжому повітрі.

Ці два дні додали нам сили та мотивацію на подальшу роботу. Ми заряджені енергією і готові до нових випробувань. Ми і надалі готові завойовувати ринок та обслуговувати наших партнерів, яких ми cправді дуже цінуємо.

З такою командою – успіх неминучий.