Новинка! Захисти теплоізоляцію!


Пароізоляційна система — одне з головних деталей при будівництві чи реновації покрівлі. Адже, навіть використовуючи найефективнішу теплоізоляцію покрівлі, ви не можете бути впевненими у її довговічності, ефективності та надійності.

Але вихід є! — Це правильна пароізоляція теплоізоляції з її внутрішньої сторони.

Задля унеможливлення потрапляння вологи в теплоізоляцію з внутрішньої сторони, її необхідно захистити, ізолювати. Для цього слід використовувати пароізоляційні плівки з високим показником пароізоляції (Sd).

Саме для цього ми вводимо в наш асортимент нові пароізоляційні плівки: Masterfol Sd30 та Masterfol Sd100 ALU.

Пароізоляційна плівка Masterfol Sd30 ідеально підходить для використання у приміщеннях зі звичайним паровим навантаженням (наприклад: житлові приміщення, офіси, магазини тощо).

Для приміщень з високим паровим навантаженням (наприклад: промислові кухні, лазні, криті басейни та ін.), слід використовувати плівку Masterfol Sd100 ALU, яка окрім високих пароізоляційних властивостей, володіє також тепловідбивними.

Важливим також є герметичне склеювання місць стику плівки з горищними об’єктами, а також місць нахлесту плівки. Для цього необхідно використовувати самоклейку стрічку Isoflex Tape або ущільнюючу масу.

У нас ви зможете замовити з безкоштовною доставкою матеріали для пароізоляційної системи! Тому, — не зволікайте — телефонуйте менеджеру свого регіону та замовляйте товар!

Захистіть теплоізоляцію та насолоджуйтеся теплом своєї оселі!