Новий каталог взірців до ваших послуг


Поспішаємо повідомити, що нові взірці по підпокрівельним плівкам та мембранам готові. Ми оновили наш каталог взірців і вони містять всі плівки та мембрани, які ми раді Вам запропонувати. Також, ви знайдете тут нашу новинку Mastermax Premium різної щільності з самоклейкими стрічками та без. Цей матеріал ідеально підійде для вентильованих фасадів та для вашого даху. Каталог […]

Поспішаємо повідомити, що нові взірці по підпокрівельним плівкам та мембранам готові. Ми оновили наш каталог взірців і вони містять всі плівки та мембрани, які ми раді Вам запропонувати. Також, ви знайдете тут нашу новинку Mastermax Premium різної щільності з самоклейкими стрічками та без. Цей матеріал ідеально підійде для вентильованих фасадів та для вашого даху. Каталог містить коротку, але усю необхідну інформацію, якщо її недостатньо, тоді наші менеджери поспішать Вам на допомогу. Оновлений дизайн також приємно радує.

Якщо у вас ще немає нового каталогу взірців матеріалів по підпокрівельним плівкам та мембранам хутчіше дзвоніть вашому менеджеру і ви отримаєте його з наступним замовленням.