Використання супердифузійних мембран


Найважливішими умовами для того щоб наш будинок забезпечив належний захист у довгостроковій перспективі — це те, щоб конструкція будинку будувалася з найкращих матеріалів та з використанням належного досвіду. Практична складова та стандарти сильно змінилися за останні роки, але завдяки прогресу технологій, багато проєктів можуть бути реалізовані так, як ви задумали.

Фактори навколишнього середовища

Існує безліч матеріалів для покриття даху вашого будинку. На обрання матеріалів та хід будівництва загалом сильно впливає те, як ми збираємось використовувати горищне приміщення. Через не правильно підібрані будівельні матеріали, наша оселя може швидко втратити стійкість до впливу навколишнього середовища.

 

Посилилися вимоги

На сьогоднішній день очікування від будівель стали набагато вищими. Ми хочемо, щоб наша оселя була максимально економною, щоб не ми переплачували за опалення, а також вона повинна бути стійкою до амортизації. Експерти одностайно стверджують, що використання супердифузійної мембрани є надзвичайно важливою складовою для того, щоб уникнути навіть мінімальне потрапляння вологи всередину та забезпечити сухість підпокрівельного простору.

 

Супердифузійна мембрана, важлива складова будинку

Якщо ви плануєте забудувати підпокрівельне приміщення і створити там житлову зону, важливим аспектом є  паропропускна здатність, тому при можливості обирайте супердифузійну мембрану. На паропропускну здатність супердифузійної мембрани вказує значення Sd, яке порівнює паропроникність даної мембрани зі статичним повітрям. Супердифузійну мембрану слід обирати лише в тому випадку, якщо ваша конструкція даху з одноразовою вентиляцією. Функція мембрани полягає у відведенні вологи та забезпеченні сухості теплоізоляції. Якщо пара не може пройти через мембрану або ззовні потрапляє волога (а не відводяться), то це може зруйнувати теплоізоляцію та пошкодити конструкцію даху. Ці фактори можуть сприяти виникненню цвілі, що не тільки пошкодить теплоізоляцію будівлі, але й здоров’ю мешканців.

 

Щоб дощ не вимив нас з домівки

Дах витримує велику кількість опадів. Саме тому окрім правильно підібрано покрівельного покрівельного матеріалу важливо правильно обрати підпокрівельну плівку/мембрану. Волога може проникати через стики покриття, саме тому важливим є використання плівки/мембрани. Але також слід враховувати, що вологість повітря, котра концентрується всередині, також осідає.

 

Обирайте плівку/мембрану для дому своєї мрії розмірено

При виборі супердифузійної мембрани ми повинні враховуватися кут нахилу даху та вид покрівельного матеріалу. Наприклад: слід використовувати різні плівки/мембрани як для плоского даху з металевим покриттям так і для будинку з керамічною черепицею. Чим менший кут нахилу покрівлі, тим міцнішою повинна бути супердифузійна мембрана.

Супердифузійна мембрана зазвичай складається з 3 шарів. Один з шарів завжди флісовий матеріал, який розташований посередині між шарами поліпропілену або поліестеру. Склад мембрани та кількість шарів залежать і від конструкції та структури покрівельної конструкції будівлі. Супердифузійна мембрана завжди повинна бути стійкою до теплового- і УФ-випромінювання, а також мати високу міцність на розрив.

 

Якість — найважливіший аспект

Ми повинні обирати якісну супердифузійну мембрану. Якщо використовувати не правильно підібраний матеріал, він може швидко зіпсуватися, що є небажаним, оскільки заміну можна здійснити лише шляхом повного зняття покрівельного матеріалу та обрешітки. Аналогічної процедури слід очікувати і під час ремонту, однак, у випадку  будинків зі старими конструкціями, слід враховувати, що теплоізоляція може бути пошкодженою або вкритою пліснявою.

 

Наш багаторічний професійний досвід допомагає нам забезпечувати високоякісними матеріалами наших замовників та майстрів, що обрали нашу продукцію для їхньої ідеальної роботи. Саме їх довіра надихає нас, щоб якість наших товарів відповідала вимогам і виконувала свою функцію в довгостроковій перспективі.


Супутні товари