ТОВ «Мастерпласт Україна» та торгова мережа «Епіцентр» співпрацюють вже понад 10 років!

Ми, як партнери, завжди підтримуємо один одного у скрутну хвилину. Тому, і зараз ми хочемо висловити свою позицію щодо недопустимості повного закриття (у зв’язку з різким збільшенням хворих на коронавірус)  торговельних гіпермаркетів  мережі «Епіцентр», «Нова Лінія» та інших маркетів, що забезпечують населення України товарами першої необхідності.

 

Ми переконані, що магазини мережі «Епіцентр» та «Нова Лінія», які, в тому числі, забезпечують засобами захисту від COVID-19, товарами першої необхідності, продуктами харчування, а також іншими необхідними матеріалами (в тому числі й будівельними), повинні залишатися доступними для громадян України. Є життєво важливим, аби підприємства, що продають всі перелічені товари, були відкриті під час локдауну. Громадяни можуть придбати все в одному магазині («Епіцентр», «Нова Лінія» та ін.), чим саме, мінімізують пересування по місту та можливість зараження хворобою. Група компаній «Епіцентр» та «Нова Лінія» дотримуються всіх карантинних заходів (дезінфекція приміщень, кварцування, температурний скринінг, кількість відвідувачів не перевищує допустиму відносно площі тощо).

 

 

Не менш вагомим аргументом на користь необхідності роботи «Епіцентру» є економічний важіль: “Епіцентр” – один з лідерів українського рітейлу і безумовний №1 на українському ринку непродовольчих товарів. Однак вплив компанії не обмежується тільки ринком роздрібної торгівлі. Компанія вже понад 17 років робить вагомий внесок у розвиток всієї економіки країни (частка компанії у товарообігу України становить 7,37%), щорічно створює тисячі робочих місць (наразі гіпермаркети дають місце роботи більш ніж 34 000 громадянам), а також сума сплачених податків у 2020 році — 5,6 млрд грн, що становить 8,7% від її товарообігу.

 

На жаль, не завжди громадськість розуміє наслідки, які тягне за собою припинення роботи гіпермаркетів для української економіки. Мова йде про суттєве падіння ВВП, податкових надходжень, втрату робочих місць та багато інших негативних факторів. Новий тривалий локдаун шкодить не тільки такому системному бізнесу як «Епіцентр», а й завдає суттєвих збитків тисячам представників середнього та дрібного бізнесу, з якими співпрацює компанія.

 

Беручи до уваги всі ці аспекти, не залишається ніяких сумнівів щодо важливості безперебійної роботи всіх гіпермаркетів «Епіцентр» та «Нова Лінія». Але разом з цим, просимо відвідувачів не забувати про власну безпеку та безпеку оточуючих, дотримуватись всіх рекомендацій: носити захисну маску, тримати дистанцію, мити або дезинфікувати руки.