15 років тому на території України було створено дочірнє підприємство, на той час вже міжнародної компанії, Masterplast Group International.

Саме у 2005 році на ринку України з’явилися штукатурні сітки Masternet, підпокрівельні плівки Masterfol, супердифузійні мембрани Mastermax та багато інших наших товарів.

Починалося все з обслуговування тільки західної частини України, згодом розширилися на північну та центральну частини. Охоплювана площа Masterplast збільшувалась і вже на початок 2010 року, за не повні 5 років свого існування, Мастерпласт Україна «розрослася» на 5 філіалів і завдяки їх правильному розміщенню, почала обслуговувати вже всю територію України.

За 15 років багато чого змінилося: змінився асортимент продукції, значно збільшилась кількість партнерів, збільшилась кількість працівників…, але одне залишається незмінним — якість товару!

Як і колись, 15 років тому, Мастерпласт Україна постійно контролює якість свого товару, і саме цьому, міцно тримається на ногах та займає вагоме місце на ринку оптової торгівлі будівельними матеріалами.

Саме для вас, наших партнерів, ми забезпечуємо якісним товаром не тільки Україну, але і сусідні держави. Masterplast Group International постійно підвищує професійний рівень своїх працівників, партнерів. Неодноразово проводяться тренінги, семінари, навчання. І це все для Вас, для якісного Вашого обслуговування. Для нас партнер завжди на першому місці!

З нагоди нашого 15-річчя, ми плануємо провести не одну акцію, подарувати не один подарунок, запропонувати не одну знижку. Слідкуйте за нашими sms-повідомленнями, адже вже скоро Ви отримаєте акцію, знижку, можливість отримати подарунок!

А поки, пропонуємо Вам переглянути фото-підбірку спогадів встановлення (і не тільки) Мастерпласт України.